Kom werken als vakantiekracht bij Abrona! ... Of als invalkracht!

Jaarlijks zijn wij voor de maanden juni t/m september op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten. Maar ook buiten de vakantieperiodes zijn we geïnteresseerd in flexibel inzetbaar personeel. Heb jij je diploma op zak en ben je op zoek naar een uitdagende baan in de zorg? Of ben je nog in opleiding, maar heb je al wel minimaal MBO niveau-2 afgerond? Dan heeft Abrona op diverse locaties niet alleen leuk én uitdagend vakantiewerk voor jou, maar ook flexibele werkplekken op diverse locaties waar je als invalkracht aan de slag kunt. Zo kun je naast je studie en/of opleiding op een leuke manier kennismaken met de gehandicaptenzorg! En met zinvol werk ook wat extra geld verdienen, en mooie win-win!


Kom jij bij ons werken?

Jouw taken zijn vooral uitvoerend maar kunnen verschillen per locatie. Het werk kan variëren van verzorgend tot aan begeleidend. Afhankelijk van de plek waar je gaat werken worden er verschillende kwaliteiten van jou gevraagd, maar in ieder geval ben je:

  • minimaal 17 jaar;
  • in het bezit van een relevant diploma of volg je nog een zorg-gerelateerde opleiding;
  • tenminste 2 dagen per week flexibel inzetbaar;
  • collegiaal, communicatief, inlevend en zelfstandig.

Meld je aan als je bij ons tijdelijk wilt werken in de vakantieperiode. Of wanneer je als invalkracht flexibel wilt werken bij Abrona op een of meerdere locaties, laat dan ook van je horen! Vul onderstaande infovelden in en wij nemen dan contact met je op voor een vervolgafspraak.
Wil je meer weten over Abrona? Blader dan ook eens naar door ons Kwaliteitsrapport 2018, je vindt er een overzicht van wat we doen en waarom we het doen. Aangenaam kennis te maken!


Wat bieden wij jou?

Wanneer je bij Abrona komt werken, krijg je een tijdelijk dienstverband. Bevalt jouw vakantiewerk van beide kanten, dan is er de mogelijkheid om na de zomerperiode bij ons te blijven werken, bijvoorbeeld als parttimer of invalkracht. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van jouw opleidingsniveau en functie is dit het bruto uurloon (tarieven 2019):

      HBO SPH 3e
jaar afgerond
    MBO niveau
2 afgerond
MBO niveau
3 of 4 afgerond
Leeftijd Minimum
uurloon
Begeleider A Begeleider B
17 €4,10    
18 €4,93    
19 €5,70 €12,40 €13,32
20 €7,26    
21 €8,81    
22+ €10,36